Ons telefoon: Telefoon: +31 30 691 75 84 Ons e-mailadres: E-mail: info@adra.nl

Update gerealiseerde projecten

Kerstdozenactie 2021

Elk jaar verdeelt ADRA Nederland vrolijk gevulde kerstdozen onder kinderen met een beperking of een bijzondere aandoening, Roma-kinderen en weeskinderen. Vluchtelingetjes en kinderen in pleeggezinnen. We doen dit samen met ADRA Duitsland. Dit jaar gingen we naar Zeeland en Macedonië.

Naar het filmpje van de kerstdozenactie 2021

Gezondheidszorg in Lesotho (19-10)

ADRA Lesotho heeft met financiele steun van ADRA Nederland de toegang tot zorg in het Maseru Zevende-Dag Adventist kliniek verbetert voor moeder en kind. Door de bouw van een kraamvleugel met twee kamers. De aanschaf van extra bedden, benodigdheden en de distributie van herbruikbaar maandverband. Tevens werd er menstruele gezondheids- en hygiëneonderwijs verstrekt aan meisjes en vrouwen die postnatale zorg ontvangen vanuit het ziekenhuis.

Download het eindrapport van het gezondheidsproject in Lesotho

Gezondheid en Onderwijs in Mauritaniƫ

ADRA heeft in Mauritanië levert een bijdrage aan de kwaliteit van het onderwijs en de gezondheidszorg in de provincie Guidamaka. Zij rennoverden de sanitaire voorzieningen van een school. ADRA plaatste een omheining om de school zodat de scholieren beschermt zijn tegen wilde dieren. In dezelfde buurt verzorgde ADRA twee gezondheidsposten met essentieel medisch apperatur. 

Download het eindrapport van het project in Mauretanië

Sluiten