Ons telefoon: Telefoon: +31 30 691 75 84 Ons e-mailadres: E-mail: info@adra.nl

Verhalen

#sponsor vertelt, Tine de Vries

Tine de Vries vertelt waarom zij al jaren sponsor is van ADRA en ADRA-kinderen.

Naomy

Naomy's familie was al arm toen zij overvallen werden door rovers. Al hun bezittingen waren weg - in een moment. De familie werkt hard om te overleven. Gelukkig wordt Naomy's schoolgeld betaald door een trouwe sponsor hier in Nederland. Anders had Naomy van school moeten gaan. Dit schooljaar kan dankzij jullie steun ook haar kleine broertje naar de school. "Dit was anders nooit mogelijk geweest zonder jullie steun!" vertelt Rina van ADRA Madagaskar.

Naomy

Ramish

Hallo, ik ben Ramish Azeem van de Adventpura School in Pakistan. Toen ik in de tweede klas zat, kreeg mijn vader een ongeluk en was zijn ruggengraat zwaargewond. Hij verloor zijn baan, kon zelfs niet lopen en dagelijkse taken uitvoeren. Mijn moeder was huisvrouw en mijn familie kon mijn schoolgeld niet betalen. Het werd steeds moeilijker voor mij om mijn studiekosten te dragen. Uiteindelijk besloot ik de school te verlaten. Ik heb wel met mijn leraar gesproken over mijn toestand. Tijdens deze omstandigheid vroeg mijn leraar aan ADRA om me te ondersteunen De volgende dag, toen ik op school kwam, vertelde mijn leraar me dat mijn naam is goedgekeurd voor EKF-sponsoring. Tranen kwamen in mijn ogen en ik was zo blij. Ik dankte God en na school, toen ik dit nieuws met mijn familie deelde, werden ze allemaal erg dankbaar en vrolijk. Vandaag ben ik een succesvolle afgestudeerde en ben ik dankbaar voor de levensveranderende hulp.

11. Ramish Azeem PAVP06-047-0000`1

Shazia

Hallo, ik ben Shazia Sajjad van de Essa Nagari School in Pakistan. Mijn vader had geen vaste baan en mijn moeder was huisvrouw. We zijn drie zussen en we wonen in een huurhuis. Het was moeilijk voor mij om de studie voort te zetten. Ik stond op het punt de school te verlaten. Mijn schooldirecteur heeft met het ADRA-team gesproken om me wat financiële steun te geven.

Het ADRA-team heeft mijn formulieren voorbereid en na een paar dagen hebben ze ons laten weten dat ik een sponsor heb gekregen in Nederland. Ik ontving elk jaar tassen, boeken, schriften, uniformen en schoenen. Het was echt een grote hulp voor onze familie. Vandaag ben ik succesvol afgestudeerd, alleen dankzij jullie hulp. Jullie doen geweldig werk. Bedankt ADRA Nederland en ADRA Pakistan.

Shazia Sajjad PGLM03-010-00001

Hajanirina, Rova en Tsiory.

Sluiten