Ons telefoon: Telefoon: +31 30 691 75 84 Ons e-mailadres: E-mail: info@adra.nl

ADRA Wereldwijd

ADRA WERELDWIJD

Adventist Development Relief Agency (ADRA) helpt in noodsituaties en verbetert op duurzame wijze de levensomstandigheden van kwetsbare groepen mensen. Dit doen we samen met vrijwilligers, partnerorganisaties, plaatselijke ADRA vestigingen en lokale gemeenschappen. Zo dragen wij structureel bij aan de zelfredzaamheid van personen en gemeenschappen in rampgebieden, kwetsbare partnerlanden.

ADRA Nederland is één van de landelijke organisaties waarvan ADRA International het overkoepelende orgaan is. In elk van de partnerlanden waar ADRA Nederland actief is werken we samen met lokale ADRA vestigingen. Deze zijn speciaal ingericht voor het uitvoeren van de projecten. 

Door rekening te houden en samen te werken met lokale gemeenschappen, organisaties en overheden zijn we in staat relevante programma’s op te zetten. Onze directe aanpak maakt onmiddellijke hulp mogelijk in tijden van crisis. En vormen we een sterke partnerschap met de gemeenschappen die we dienen. Zo raakt ons werk miljoenen levens over de hele wereld. 

Wij zijn de humanitaire tak van de Zevende-dags Adventisten. Met wereldwijd 20 miljoen betrokken gemeenschapen die onderdeel zijn van een internationale kerkgenootschap. ADRA heeft een breed gezondheidszorg- en onderwijsnetwerk.

Sluiten