Ons telefoon: Telefoon: +31 30 691 75 84 Ons e-mailadres: E-mail: info@adra.nl

Vacatures

Per direct zijn wij voor 24 uur per week op zoek naar een Coördinator voor ons kindsponsoringsprogramma: Het ADRA Eijkelenboom Kinderfonds (EKF).

Als coördinator van het kindsponsoringsprogramma zorg jij ervoor dat 1100 kinderen elke dag naar school kunnen! Je bent verantwoordelijk voor het voortbestaan en de groei van het fonds, en begeleid onze partners in het buitenland bij het plannen, uitvoeren en rapporteren van hun werk.

Al meer dan 30 jaar helpt het ADRA Eijkelenboom Kinderfonds scholen in Madagaskar, Pakistan en Nepal. Inmiddels gaan er elke dag 1100 kinderen naar school dankzij onze 375+ sponsoren, onze partners en misschien wel dankzij jou! De sponsoren kunnen voor €10,- in de maand een kindje sponsoren en jij zorgt ervoor dat dit geld goed besteed wordt. Denk bijvoorbeeld aan lesmateriaal, salaris voor de juffen en meesters en onderhoud van de scholen. Daarnaast zorg jij ervoor dat de relatie met de partnerlanden goed is en ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden van sponsorrelaties en het vinden van nieuwe sponsoren.

Download de vakaturetekst hier

Sluiten