Ons telefoon: Telefoon: +31 30 691 75 84 Ons e-mailadres: E-mail: info@adra.nl

Bestuur & Statuten

Het bestuur houdt toezicht op de directie en de algemene gang van zaken binnen de organisatie. Zij ziet toe op de uitvoering van het beleid, fungeert als klankbord en geeft advies. Het bestuur bestaat uit:

  • Louis van Leeuwen, voorzitter. Ondernemer pur sang in medische artikelen. Ervaring in commerciële vraagstukken en kind aan huis bij grote zorginstellingen. Heeft het afgelopen termijn van vijf jaar actief geparticipeerd in het bestuur.
  • Isabel Jones, secretaris. Maatschappelijkwerker gespecialiseerd in de forensische jeugdzorg, tevens jurist.  Werkzaam als gerechtsjurist bij de Rechtspraak en binnen afzienbare tijd rond zij haar master strafrecht af aan de Radboud universiteit in Nijmegen. Verder is zij peer educator Human Rights, waarbij zij zich richt op het stimuleren van jongeren tot het aangaan van een mensenrechtendialoog. Daarnaast heeft zij bestuurlijke ervaring opgedaan als vice-president van The European Law Students Association te Nijmegen. 
  • Ruben van Rhenen, strategie. Senior manager bij Deloitte Enterprise Strategy en Financial Performance. Hiervoor werkzaam geweest bij PwC, o.a. in Singapore. Ervaring met strategische en financiële vraagstukken. Ruime bestuurlijke ervaring als Chairman van de ‘Young PwC Board’. Geef als senior manager bij Deloitte strategisch en financieel advies aan financiële instellingen met huidige focus op duurzaamheid
  • Alexander van Deurzen, communicatie.Managing director van DuoVision. Is videograaf en produceert multimedia producties. Heeft derhalve veel ervaring in en met (de) media.
  • Tatia Diekman, human resources. Docent en onderzoeker HBO Verpleegkunde aan de Saxion Hogeschool. Daarnaast is zij vitaliteitscoach en eigenaar van ‘Revitaliserend’ en adviseur zorg bij Vredenoord. Veel ervaring in het werken met en voor mensen.
  • Frensly Panneflek, finance. Operational Business Unit Manager bij TÜV Nederland. Heeft ervaring met algemeen, financieel en technisch management, projectmanagement en ‑implementatie. Heeft in zijn functie als lid van de GCAS Board (Algemeen Bestuur van de General Conference Auditing Services) ervaring met financieel management, auditing en controle binnen onze kerk. Heeft afgelopen termijn van vijf jaar actief geparticipeerd in het bestuur.
  • Rob de Raad, liaison met het Kerkgenootschap. Voorzitter Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten.

Statuten
Statuten ADRA Nederland en Directiestatuten.

Sluiten