Ons telefoon: Telefoon: +31 30 691 75 84 Ons e-mailadres: E-mail: info@adra.nl

Knuffels 800km verder op

Internationaal, Projecten, EKF 2 maart 2023 om 16:27

Knuffels 800km verder op

Teddybeer de hoop.jpeg
In het weeshuis 'de hoop' in Madagaskar kregen gisteren 24 meisjes een eigen knuffel 🥰🐻 Toen wij hun bezochten hadden ze helemaal geen speelgoed. Een sponsor had de mogelijkheid om speelgoed te financieren voor het hele weeshuis. 

Mij raakt het dat de kinderen al vroeg leren om God te danken wat ze krijgen. Ik kreeg een prachtige video waar ze allemaal zingen 'Give thanks with a greatful heart, give thanks to the Holy One'.

Op de knuffels staat de naam van het meisje en de lieve groet - with love F. & J. ❤️ De kinderen hebben zo niet alleen een teddybeer ontvangen maar ook knuffels van deze lieve mensen 800 kilometers verder op. 
Sluiten