Ons telefoon: Telefoon: +31 30 691 75 84 Ons e-mailadres: E-mail: info@adra.nl

Kinderen in actie voor kinderen

Nieuws, Projecten, EKF 23 februari 2023 om 15:44

Kinderen in actie voor kinderen

Kerstdienst cheque.jpeg
De kindersabbatschool van Adventgemeente Alkmaar heeft 462,80 euro opgehaald voor de sponsorkinderen van het ADRA Eijkelenboom Kinderfonds. De kinderen tekenden kaartjes die dan gedrukt en verkocht werden. Dit was niet alleen een super leuk idee maar werkte beter dan gedacht. 
Veel kinderen hadden hun kaartjes allemaal verkocht en vroegen de kindersabbatschoolleiding om nieuwe kaartjes.
"Volgend jaar drukken we maar wat meer kaartjes", zeggen Renata en Nicoletta van de kindersabbatschool. Nadja van den Broek mocht als coördinator van het kindsponsoringsprogramma de cheque in ontvangst nemen. Zij zegt: "Wat ben ik trots dat deze kinderen door hun inzet echt iets voor de toekomst van andere kinderen betekenen!"
Sluiten