Ons telefoon: Telefoon: +31 30 691 75 84 Ons e-mailadres: E-mail: info@adra.nl

Dankbaarheid vanuit Nepal

EKF 28 september 2022 om 15:37

Dankbaarheid vanuit Nepal

2022-09-28 Nepal kids.jpg

Op deze foto zijn onze EKF-kinderen in Nepal te zien bij het ochtendgebed.

Arjun Thapa, schoolhoofd van de Everest Acavemy in Nepal, richt zijn dank aan alle sponsoren en weldoeners van de schoolkinderen.

‘Namens alle ADRA sponsorkinderen en ons leerarenteam neem ik dit immense voorrecht om de oprechte dankbaarheid uit te drukken. Mij dank gaat uit naar u en de hele ADRA EKF familie, alle sponsors, supporters en weldoener die onze school zo hebben gezegend. Jullie hulp is onbetaalbaar door de steun van behoeftige studenten, evenals het financieel ondersteunen van het kwaliteitsonderwijs voor alle leerlingen.

Uw steun is een zegen geweest voor jonge kinderen die het minst bevoorrecht zijn van onderwijs en die zich geen onderwijs kunnen veroorloven vanwege armoede en andere oorzaken. Vanwege jullie liefde en vriendelijke vrijgevigheid zijn zij wijzer geworden voor hun toekomstige inspanningen. Er zijn veel kosten verbonden aan het volgen van hun opleiding. Uw sponsoring heeft het collegegeld voorzien voor 121.’

Sluiten