Ons telefoon: Telefoon: +31 30 691 75 84 Ons e-mailadres: E-mail: info@adra.nl

In nagedachtenis aan Miny

EKF 20 juli 2022 om 17:02

In nagedachtenis aan Miny

Mini Eijkelenboom_600.jpg

Precies een jaar geleden hebben we afscheid genomen van Miny. Zij en Wim richtten 34 jaar geleden het Eijkelenboom Kinderfonds op. Sindsdien is er veel gebeurd. Inmiddels mogen al meer dan 1000 kinderen in drie landen goed onderwijs volgen. Ter nagedachtenis aan Miny’s leven en haar passie voor deze kinderen zijn we een actie gestart.

Voor elk kind dat door een sponsor naar school mocht sponsort ADRA ook een kind. Dit doen we voor elk levensjaar van Miny. Begin van het jaar begonnen we te meten. Al op 9 mei zijn door onze sponsoren 92 kinderen extra gesponsord. Geweldig om dit te mogen vieren!

Dankjewel Miny voor jouw inzet! Jou leven heeft het leven van anderen onomkeerbaar geraakt. Wij zullen jou en Wim nooit vergeten. <3

Sluiten