Ons telefoon: Telefoon: +31 30 691 75 84 Ons e-mailadres: E-mail: info@adra.nl

9 kinderen vinden een sponsor in Adventkerk Huis ter Heide

EKF 20 juli 2022 om 17:14

9 kinderen vinden een sponsor in Adventkerk Huis ter Heide

Terugkoppeling.jpg

Op sabbat 2 juli mocht ik in de Adventgemeente Huis ter Heide iets vertellen over het ADRA Eijkelenboom Kinderfonds (EKF). Ik vertelde over onze projectreis en het bezoek op school Finoana. De kinderen daar hebben onze hulp hard  nodig. Na de zomervakantie mag een grote groep niet meer terug komen omdat ze het schoolgeld niet kunnen betalen. Gelukkig hebben de lieve leden van Huis ter Heide 9 kinderen geadopteerd.

Op sabbat 2 juli werd in de dienst een collecte gehouden voor de EKF-kinderen. Adventkerk Huis ter Heide doet dit regelmatig om zo het wereldwijde missieveld te steunen. Ik kon dus gelijk uitleggen waar hun bijdrage voor gebruikt werd. Na de dienst waren er veel mensen die graag nog meer wilden helpen. Ik heb de kinddossiers van de 20 kinderen van school Finoana meegenomen naar de kerk. Zo kon ik gelijk een grote groep kinderen daarvan bij een sponsor thuisbrengen. Mijn dank gaat uit naar God en mijn broeders en zusters in het geloof die bereid zijn Zijn werk te steunen.

Sluiten