Ontmoet ADRA op het MVO Festival in Rotterdam

MVO Festival

ADRA presenteert zich 10 oktober op het MVO Festival (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Festival) in Rotterdam. Een ontmoetingsplek voor bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en bezoekers. Het MVO Festival wordt voor de derde keer georganiseerd. Dit jaar is het thema Duurzaamheid. Zeer toepasselijk omdat 10 oktober 2017 landelijk is uitgeroepen tot de Dag van de Duurzaamheid.

 

 

 

Christa Breure en Joanne de Vletter op MVO Festival

Christa Breure en Joanne de Vletter op MVO Festival

Duurzame onderwerpen
Op de stand van ADRA lichten we twee van onze projecten uit:
koop een huis in Burundi voor 575 euro.
sponsor een kind in een ontwikkelingsland om naar school te gaan voor 10 euro per maand.

Christa Breure en Joanne de Vletter bemannen de stand. Zij kunnen als geen ander enthousiast vertellen waar wij als ADRA voor staan: een eerlijke wereld zonder sociaal economische ongelijkheid, zonder armoede, waarin iedereen in staat is om duurzaam in zijn of haar behoeften te voorzien.

André Kuipers geeft aftrap
André Kuipers geeft om 16.30 uur de aftrap met een presentatie. Hij is de eerste Nederlander met twee ruimtemissies op zijn naam. Tijdens zijn ruimtereizen zag André een aarde zonder grenzen met prachtige woestijnen, bossen, de mooiste eilanden en uitgestrekte oceanen. Door deze ervaring ontstond zijn belangstelling voor duurzaamheid. Hij pleit ervoor dat we zuinig zijn op onze planeet en noemt zichzelf ‘een ambassadeur van de aarde’.

Kom ook naar het MVO Festival
Het MVO Festival is van 16.00 uur tot 21.00 uur in het Recreatiecentrum Zevenkampse Ring aan de Zevenkampse Ring 301, in Rotterdam. De entree is gratis. Wel moet u zich even aanmelden als bezoeker om binnen te komen.

Wij hopen u daar te ontmoeten!