Doneer gratis

ADRA Nederland helpen kan ook anders: doneer gratis! We hebben verschillende aantrekkelijke mogelijkheden én bijzondere voordelen voor u! Lees er hier meer over.

Doneer gratis aan ADRA
Helpfreely.orgDoneer gratis met HelpFreely
Op www.helpfreely.org.nl kunt u ADRA Nederland met gesloten beurs steunen. U shopt, de winkels doneren aan ADRA Nederland! Bijna 5.000 winkels zijn aangesloten bij Helpfreely.org.
Lees meer.

Booking.comDoneer gratis met Booking.com
Via www.booking.com/steunadra of via de Search Box op de ADRA-website boekt u een vakantie of accommodatie. ADRA Nederland ontvangt van Booking.com automatisch 7% van uw boekingsbedrag.
Lees meer.

Schenkhet.nlSchenkhet
Als particulier of als bedrijf kunt u goederen en diensten schenken aan ADRA Nederland via www.schenkhet.nl. Schenkhet veilt de goederen of diensten. De opbrengst minus de kosten komt ten goede aan ADRA Nederland.
Lees meer.

ADRA doet iets terug
BedrijfsFitnessOnline.nlBedrijfsFitnessOnline
ADRA Nederland biedt u de kans om via www.bedrijfsfitnessonline.nl te sporten tegen een verlaagd tarief. De aangesloten sportscholen zitten door het hele land.
Lees meer.

NuTestament.nlNuTestament
Op www.nutestament.nl kunt u via eenvoudige vragen een testament opstellen. Door deze efficiënte wijze zijn de kosten ongeveer de helft van de reguliere kosten.
Lees meer.

Schenk belastingvrij – giftenaftrek BelastingdienstBelastingdienst
U kunt uw giften en schenkingen aan ADRA Nederland aftrekken van de belasting, als particulier en als bedrijf.
Lees meer.

We hopen dat de mogelijkheden u inspireren en dat u ons steunt, want… ook in de toekomst kan ADRA niet zonder uw bijdrage om wereldwijd mensen in noodsituaties, armoede en moeilijke omstandigheden te helpen.

Actie 'Doneer gratis aan ADRA, het kan!'