Kringloop de Waterlelie opent haar deuren voor ADRA

Op 4 januari opent Kringloop de Waterlelie in Loenen haar deuren. De Kringloop is gevestigd in de Groenshop Loenen, Hameinde 13 in Loenen.

Gabrielle Berger is initiatiefneemster en vertelt: ‘Kringloop opgericht om ADRA te ondersteunen. ADRA is een hulporganisatie die zich wereldwijd inzet voor sociale en economische gelijkheid. ADRA biedt structurele hulp bij armoede en draagt effectief en meetbaar bij aan de zelfredzaamheid van mensen en gemeenschappen in rampgebieden en ontwikkelingslanden. Kringloop de Waterlelie is niet alleen bedoeld voor de verkoop van tweedehands artikelen, maar ook een plaats waar mensen een praatje kunnen maken onder het genot van een kopje thee met wat lekkers erbij. Kringloop de Waterlelie in Loenen wil bijdragen aan maatschappelijke bewustwording en wil door hergebruik van producten haar steentje bijdragen aan mensen in ontwikkelingslanden. We willen per jaar vier projecten van ADRA steunen. Het eerste project is Bangladesh, gezondheid en scholing voor moeder en kind. Voor meer info hierover klik op deze pagina

Als mensen nog spullen hebben, kunnen ze contact opnemen. Het gaat met name om mooie bruikbare spullen van meubels tot kleding. Alles is welkom, behalve witgoed.  Klik hier voor contactgegevens.