ADRA vrijwilliger iets voor jou?

Be an ambassador 29 januari 2017

Be an ambassador 29 januari 2017

Heb je zin om iets voor ontwikkelingshulporganisatie ADRA Nederland te doen? Of ben je al actief bij ADRA Nederland? Kom dan op zondag 29 januari naar Huis ter Heide.
Het thema van de ADRA-contactdag is deze keer ‘Be an ambassasor’. Je kunt een training kiezen, gegeven door drie trainers van HetTrainingsbureau.nl. In de ene training leer je onder andere hoe je in een minuut aan iemand uit kan leggen wat ADRA Nederland is en doet (Elevatorpitch, dus alsof je in een lift staat met iemand die na een paar verdiepingen weer uitstapt). In de training Storytelling leer je hoe je enthousiast een verhaal vertelt, zodat je de aandacht van je publiek vasthoudt. De derde training (Overtuigen) gaat over hoe je iemand overtuigt. Dat kan zijn omdat je een sponsor voor je evenement wilt overhalen of omdat je bijvoorbeeld meer collectanten wilt krijgen.
In de middag zijn er presentaties over wat er allemaal bereikt is in 2016 door ADRA en het kinderfonds ADRA EKF. Zo krijg je ook als (toekomstig) vrijwilliger een goed beeld van wat ADRA Nederland allemaal doet. Bovendien kun je je kennis over ADRA testen in een quiz. Als je je aanmeldt geef dan je voorkeur voor je training aan en of je vegetariër bent. Er zijn geen kosten verbonden aan deze dag. Wij zijn in het bijzonder op zoek naar vrijwilligers die willen collecteren, Engelse teksten kunnen vertalen, een foto-archief kunnen opzetten of handig zijn met het maken van fiilmpjes.

Aanmelden kan via: info<ad>adra.nl voor 23 januari 2017